Zappit Blackjack adalah sokongan permainan yang bagus untuk blackjack

Saya sering menulis tentang betapa sukarnya untuk meramalkan sama ada permainan akan berjaya, tetapi mudah untuk mengetahui kapan seseorang akan gagal. Walaupun permainan melanda pasaran, sukar untuk mengatakannya.

Walaupun banyak pencipta sukar untuk menangani permainan, mereka akan memiliki kurang dari ratusan meja dalam beberapa bulan, tidak ada permainan yang hampir mencapai ini. Walaupun harapannya adalah untuk mencapai ratusan dari masa ke masa, muslihat sebenarnya akan mencecah sekitar 20 dan tidak akan mundur. Kurang dari 20 dan tidak ada yang terbukti.

Untuk penemu masa kecil, bertahan pada 10 atau 20 selama beberapa tahun boleh berarti kejatuhan, tetapi itu masih tidak akan mendorong permainan ke arena blockbuster. BambuQQ, jika permainan dapat memecahkan 20 markah, ada rekod prestasi yang kuat untuk menunjukkan bahawa ia mungkin menuju ke tempat yang sangat sedikit permainan yang pernah ada. Walaupun, saya harus mengakui, ada beberapa yang berhasil melewati 20 tahun, tetapi masih pudar dalam beberapa tahun akan datang.

Terdapat permainan baru yang menghampiri had 20 ini. Sejauh ini, keadaan kelihatan baik, tetapi pasti di zon yang tidak menentu di mana dia perlu mengekalkan momentum. Saya pernah menulis mengenai permainan sebelum ini. Ini dipanggil Zappit Blackjack.

10 TOP SITE :

  1. jagodomino
  2. jaguarqq
  3. jalanpoker
  4. janjiqq
  5. jasapoker
  6. jasqq
  7. jawadomino
  8. jawapoker
  9. jelaspoker
  10. jempolqq

Related Posts

JOKER303

LIMIT303

HOKI123